Vorige pagina

Werkwijze voor groepsreizen op maat

Hieronder volgt de werkwijze van Bavariatrips voor aanvragen van een reis op maat voor een besloten groep. Dat kan bijvoorbeeld voor families, vrienden, scholen of bedrijven.  Er kan gekozen worden uit het bestaande aanbod van Bavariatrips of Bavariatrips gaat een nieuwe reis voor uw groep opzetten. U vult uw aanvraag in door het formulier onder 'Contact' in te vullen. Maar natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen of mailen. 

1

Stap 1

WAT GEBEURT ER NADAT U UW AANVRAAG HEBT INGEDIEND? 

Wij bekijken uw aanvraag en nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om uw wensen in detail op te nemen. Of u nu reist met vrienden, familie of collega's, onze Bavariatrips zijn een geweldige manier om het mooiste van Beieren te beleven. U maakt onze reis met uw eigen groep. Uw groep wordt vanaf de eerste meter op weg naar Beieren, alle zorgen uit handen genomen door onze reisleiders. Boekt u een  van onze fantastische reizen uit ons programma of toch een opmaat samengestelde trip?

2

Stap 2

WE BESPREKEN PERSOONLIJK MET U UW WENSEN. 

Bavariatrips zendt u een verzoek om een (gratis) adviesgesprek te plannen. Daarbij komt u meer over ons te weten en komen wij meer te weten over u en uw reiswensen. Dit adviesgesprek kan afhankelijk van uw voorkeur, telefonisch, via videobellen of op locatie bij u of bij ons plaatsvinden. Op basis van uw wensen kan er nieuw reisprogramma voor uw groep worden samengesteld of het reisprogramma uit één van onze prachtige bestaande groepsreizen.  

3

Stap 3

AAN DE HAND VAN UW WENSEN STELLEN WE EEN REISPROGRAMMA SAMEN. 

Het kost onze aandacht en tijd om uw wensen in te kunnen vullen en uw persoonlijke reis samen te stellen. In verband daarmee brengen we vooraf aan het reisvoorstel een bedrag bij u in rekening. Als dank voor het vertrouwen in ons, brengen we dit bedrag weer in mindering bij een definitieve boeking van uw eigen Bavariatrip. Voor een bestaand reisprogramma dat we kunnen toepassen op uw groep hebben we minder tijd nodig dan voor het opzetten van een geheel nieuw reisprogramma. 

4

Stap 4

WE BESPREKEN DE REIS MET U, WAARNA UW REIS BIJ BAVARIATRIPS GEBOEKT KAN WORDEN. 

Je ontvangt een op maat gemaakt  reisvoorstel. U beoordeeld deze (eventueel met uw reisgenoten). Daarna bespreekt u het voorstel met ons en worden eventuele wijzigingen doorgevoerd. De officiële boeking van uw Bavariatrip vindt daarna plaats door de (aan)betaling. U ontvangt een link met inlogcode voor toegang tot uw internetpagina met de groepsreisgegevens. Deze kunt u delen met uw reisgenoten. Via uw reisleider en uw internetpagina wordt u up to date gehouden. Bavariatrips zorgt ervoor dat u zich goed voorbereid en optimaal geïnformeerd kunt verheugen op uw komende reis.