Beieren biedt een bijna onbegrensd aanbod van bezienswaardigheden, natuur en cultuur. Beieren kent een heerlijke sfeer, gevormd door een rijke geschiedenis en tradities. Je hebt hier alles voor bijvoorbeeld een heerlijke zomervakantie met het gezin, een citytrip of een themareis reis met gelijk gestemden om het bijzondere van Beieren samen te kunnen beleven. Bavariatrips biedt uitstekende authentieke Beierse verblijven met alle comfort, deskundige reisleiders en een reisprogramma met onvergetelijke ervaringen. 

Het is onze passie om het bijzondere van Beieren met zoveel mogelijk mensen te delen. Door middel van het opzetten, organiseren en het begeleiden van (groeps)reizen naar Beieren, maken we dit mogelijk. “Wir fahren nach Bayern!”

Kwaliteit en service staat bij ons voorop. Het is daarom vanzelfsprekend dat we vragen en feedback graag tegemoet zien om persoonlijk te beantwoorden en om onze service te verbeteren.

Of je nu reist met vrienden, familie, collega's, klasgenoten of een groep gelijk gestemden, onze (groeps)reizen zijn een geweldige manier om Beieren optimaal te beleven.