Flag
Carmen van den Boom-van Pinxteren en   Peter van den Boom
Carmen van den Boom-van Pinxteren en Peter van den Boom
Oprichters Bavariatrips
In samenwerking met onze contacten in Beieren, stellen we alles in het werk om de reizen van Bavariatrips voor alle reizigers tot een onvergetelijke belevenis te maken. Bavariatrips = samen Beieren beleven = genieten van alles wat Beieren te bieden heeft!

Dit zijn wij

We wonen met ons gezin van 2 dochters en 2 zonen in Heeswijk-Dinther. Een drukke, gezellige boel thuis en om hier zo af en toe wat meer rust in te brengen gaan we al jaren op vakantie naar Beieren. Als gezin hebben we Beieren ontdekt in 2005. Onze ideale vakantieperiode, toen de kinderen klein waren, was de meivakantie. Maar ook in de zomer en herfstvakanties zijn we in het verleden afgereisd naar bekende Beierse regios als Franken, het Beierse Woud, Allgäu en Oberbayern. Door de jaren heen vonden we steeds meer en beter onze weg in Beieren. Beieren bleek voor ons een vakantiebestemming om verliefd op te worden. Zo werd het idee geboren om een uniek platform te creëren om meer mensen kennis te laten maken met Beieren. Het idee werd in 2018 in de praktijk gebracht met Beleef Beieren. Vanuit dit idee is later Bavariatrips gevormd en gegroeid.

Vanaf juli 2023 brengen we met Bavariatrips onze droom verder tot leven door geheel verzorgde reizen te regelen. Daardoor kunnen reizigers, zonder zich ergens zorgen over te hoeven maken, optimaal van het mooie van Beieren genieten. Bavariatrips is de reisspecialist voor Beieren. 

Peter:

“Ik voel me thuis in Beieren. Ik houd van de mensen, de cultuur, de sfeer en de natuur. Iedere regio heeft zijn charme. Het is heerlijk om door Bayern te reizen en oneindig veel moois te ontdekken. Ik herinner me de fietstochten door typisch Beierse dorpjes, waar de tijd even lijkt stil te staan op het moment dat je door een mix van geuren uit keukens, stallen en houtkachels fietst. Maar ook denk ik graag terug aan de vakanties op een boerderij; van die heerlijke verblijven in een mooi appartement gecombineerd met heel veel speelplezier voor de kinderen en uitstapjes in de omgeving. Elke keer word je verrast met bijvoorbeeld prachtige steden als Coburg, München, Würzburg, Bamberg, Passau en Nürnberg, waar je nooit uitgekeken raakt. Ik neem je als reisleider graag mee naar de highlights, maar zeker ook naar de Geheimtipps (insiderstips) die niet bekend zijn bij de meeste toeristen.”  

Carmen:

“Ik denk met veel plezier terug aan onze gezinsvakanties in Beieren. We hebben ieder jaar weer zoveel ondernomen, gezien en beleefd. Toen Peter zijn wensen rondom vakanties organiseren in Beieren deelde en dat samen mij wilde doen, vond ik dat superleuk om te horen. Ik vind het vooral leuk om me bezig te houden achter de schermen. Door kritisch mee te denken en ons elke dag een spiegel voor te houden, zorg ik ervoor dat de reis van onze onderneming altijd verder gaat. Het succes van Bavariatrips maken we samen.”

Mail ons

Heeft u vragen? U kunt ons altijd mailen! Wij zullen uw vraag binnen 1 werkdag beantwoorden.

App ons

Heeft u vragen? Wij zijn op werkdagen van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9:00 - 17:00 en op zaterdag van 10:00 - 16:00 uur.